Over DC Image

Thea Schutz, de vrouw achter DC Image

Mijn naam is Thea Schutz en ik help anderen hun dromen waar te maken. Ik weet waarover ik praat: elke dag weer leef en werk ik vanuit mijn hart, en dat geeft me vleugels. Het is een manier van ZIJN die ik iedereen gun en daarom met hart en ziel uitdraag.

Kleur in de breedste zin van het woord is mijn drijfveer en energiebron. Kleuren ontstaan uit licht. Iedere kleur heeft zijn eigen golflengte, frequentie en energie. Kleuren zijn, net als muziek, een heel directe uitdrukking van energie. Kleur kan daarom heel effectief worden ingezet om een bepaalde energie in je leven te brengen.

 

Met DC Image wil ik ook jouw leven en bedrijf verrijken met kleur. Ik ben actief op 3 terreinen: links

  1. Imago- & kleuradvies
  2. Webdesign
  3. Virtueel Assistent

 

Actief voor mensen met kanker

Behalve met mijn werk breng ik kleur in mijn leven door maatschappelijk betrokken te zijn bij mensen met kanker. Ik ben moderator bij kanker.nl, een forum voor mensen in wier leven kanker, op welke manier dan ook, een rol speelt. Ook dit jaar beklim ik, zelf kankerpatient, met het Alpe d’HuZes-team van kanker.nl wederom de Alpe d’Huez. Dit om mijn lotgenoten te ondersteunen en geld in te zamelen voor kankeronderzoek.