Workshops

Een workshop bij DC Image is een dynamische vorm om met kleur, stijl, innerlijk/uiterlijk bezig te zijn.
De workshops worden aangepast aan de groep, van particulieren tot bedrijven!
Leuk voor gelegenheden waarbij familie, vrienden of collega’s  samen iets gaan ondernemen:

Er zijn heel veel mogelijkheden om een workshop samen te stellen, afhankelijk van de grootte van de groep en jullie wensen.
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van workshops, maar het is mogelijk in overleg een workshop te organiseren met een bepaald thema.

Je kunt denken aan een workshop op het gebied van kleur

Workshop kleuradvies: (4 tot 8 personen, € 47,- pp)

Hierbij komen alle deelnemers voor de spiegel en wordt hun kleurtype bepaald. Iedere deelnemer krijgt dan een persoonlijk advies en een kleurkaartje.

Workshop Hart Kleuren: (4 tot 8 personen, € 47,- pp)

Met een groep van 4 tot 8  personen gaan we aan het werk met de kleuren die voor jou speciaal zijn. Welke kleuren passen bij jouw emoties en verlangens? Wat het betekent dat je een bepaalde kleur wel of niet draagt? En wat zeggen je favorieten kleuren over jou? Waarom ben je gestopt of begonnen met het dragen van een bepaalde kleur? En wat zeggen de kleuren over wie je bent en hoe je momenteel in het leven staat. Wat zijn je uitdagingen en hoe kun je kleuren bewust in gaan zetten. Een bijzondere kleurervaring en het bewust worden van kleur. 
Je krijgt daarbij de kleurhartjes van jouw favoriete kleuren en hun kwaliteiten.

Workshop Kleur themadeel van het Imagospel (4 tot 8 personen, € 47,- pp)

Deze workshop werkt aan de hand van het themaspel Kleur van het Imagospel. In dit spel ga je op een interactieve manier ontdekken welke kleuren het beste bij jou passen? In je kleding, accessoires, haar en make-up.

Workshop kleuren van je hart  themadeel van het Imagospel(4 tot 8 personen, € 47,- pp)

Deze workshop werkt aan de hand van het themaspel Kleuren van je hart van het Imagospel. In dit spel ga je op een interactieve manier ontdekken welke invloed een kleur op jou heeft, op je stemming, en op de stemming van de ander. Hoe kan je kleur inzetten voor een verandering in je imago.

 

Of  een workshop op basis van Stijl

Workshop stijladvies: (2 tot 6 personen, € 47,- pp)

In deze workshop gaan we bij elkaar “de maten nemen” die de basis vormen voor een figuurstijl. Daarna gaan we de uitkomst bespreken en bij elkaar kijken hoe we dan onze pluspunten zo kunnen laten uitkomen dat de minpunten niet meer opvallen.

 

Workshop imagoadvies: (2 tot 4 personen, € 47,- pp)

In deze workshop gaan we eerst kijken welke stijltypes onze voorkeur hebben en daarna aan de hand van je kwaliteiten kijken hoe je dit in je uiterlijk kunt tonen.

 

Workshop Imagospel: (4 tot 8 personen, € 25,- pp)

We spelen het basisspel,  hierin zitten een heleboel vragen op alle gebieden die met je imago aan de buitenkant, binnenkant en overkant hebben te maken.

 

Of Workshops of Events voor grotere groepen.  

Het is het ook mogelijk om een event voor grotere groepen te verzorgen. Daarbij denk ik aan scholen, teamevents met collega’s ed. Ik werk samen met een aantal zeer kundige collega’s waarmee we events voor grote groepen kunnen verzorgen.  Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en je wensen.
De mogelijkheden zijn:

Event met een quick-scan,

waarbij we in korte tijd een kleuren scan doen waarin we laten zien wat je met verschillende kleurtypes uitstraalt.

Event De eerste indruk:

Dit event werkt aan de hand van het themaspel De eerste Indruk van het Imagospel. In dit spel ga je op een interactieve manier ontdekken welke boodschap je geeft als je ergens een kamer binnenkomt.