Het Imago Spel

het imagospelHet Imago Spel laat je zien hoe de ander jou ziet!

Het Imago Spel is een interactief spel waarin de spelers uitgedaagd worden met volle aandacht naar elkaar te kijken. Tijdens het spel ga je met elkaar in gesprek over hoe jij de ander ziet. Imago is niet alleen de buitenkant, het heeft met jou als compleet mens te maken, de buitenkant vertelt wat over de binnenkant en vertelt de overkant wie je bent. Het Imagospel is gemaakt vanuit het idee dat iedereen op zijn eigen manier bijzonder is, en dat iedereen gezien mag worden zoals hij of zij is. Speel het met bekenden, vrienden, collega’s, buren, familie onder professionele begeleiding en je krijgt een heel andere kijk op jezelf en elkaar.

 

Wat is het Imago Spel?

Home of ImageHet Imago Spel is een interactief bordspel, dat positief wordt gespeeld. Het geeft op een speelse manier inzicht in jouw imago en wat daar een rol in speelt. Het imago spel is een eenvoudige manier om advies te vragen aan je medespelers en te laten zien wie je bent. Het Imago spel start met jouw imagovraag, je medespelers geven feedback. Het spel wordt altijd begeleid door een expert die de antwoorden toegelicht en aanvuld. Het spel is ontwikkeld door de Imago Experts Jannie Boer en Pauline van der Veeken, samen Home of Image. Ik ben expert en begeleider van het spel. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden. Naast het basisspel zijn er ook verdiepende thema’s op het spel, Ik heb de verdiepende thema’s  KLEUR en KLEUREN VAN JE HART.

 

Voor wie is het spel

imago sessieHet Imago Spel kan onder begeleiding met vrienden of familie, thuis of op je werk worden gespeeld. Je hebt dan de keus of je het basisspel doet of één van de verdiepende thema’s. Het is erg leuk om dit spel te spelen met bekenden, maar zeker ook met onbekenden, de laatste groep heeft een frisse kijk op jou. Je krijgt gesprekken die je anders nooit gehad zou hebben.

 

 

Mogelijkheden met het Imagospel bij DC Image

Workshop, professionele begeleiding door mij, de locatie bespreken we samen.

Keuze uit :

  • Basisspel, hierin zitten een heleboel vragen op alle gebieden die met je imago aan de buitenkant, binnenkant en overkant hebben te maken.
  • Verdiepend thema Kleur: welke kleuren passen het beste bij mij? In mijn kleding, accessoires, haar en make-up.
  • Verdiepend thema Kleuren van het Hart: welke invloed heeft een kleur op mij, op mijn stemming, en op de stemming van de ander. Hoe kan ik kleur inzetten voor een verandering
  • Verdiepend thema De Eerste Indruk: Wat voor boodschap geef ik als ik ergens een kamer binnenkom. Hoe belangrijk is dat?

Workshop kun je volgen met vrienden, collega’s, familie, of andere bekenden onder begeleiding van mij. Een workshop is voor groepen tussen de 4 en 8 personen en kost € 47,00 per persoon.